Themarksman’s Weblog

June 11, 2008

The Ghost Reappears..

Tak ingat when did we shoot this story for 360, [it was done on my birthday… hahaha, i guess that is my birthday gift.. tauhu and air soya] tapi gelak tul tengok minah indon ni dengan penuh confident, beritahu “boleh makan apa”.. hahha.. peluh dia menitik jatuh pada tauhu, kita pun makan tauhu bakar, rojak, sayur kacang panjang.. pengsan…

And my story today goes like this:

It was dark night at Jalan Johor Bahru – Pontian. Wind was whisking our ears.. cewah, pu itis punulak. Had a scene being shot near Singapore’s PUB reservoir, yup, right here in Malaysia’s soil. It was about a taxi driver gave a lift to a female, and sent her to a cemetery, at the wee hours. So, we had to reenact the scene properly to back up the tale. Was it a tale? Only he knows.

Thanks to little Nad, a part time model, she braved the scene perfectly clad in white, and the shooting begins at about 9pm. Seronok. Unfortunately, nobody took any picture of the making.

With her long rebond hair, clad in white, she fits the bill. Haha. Lain kali kalau ada misteri nusantara boleh panggil Nad. Tapi kasi abis periksa SPM dulu.šŸ™‚

The result was good, on May 30, 2008; with the help from colleague, Mohd Fauzi Ishak – ntv7 correspondent in Johor, the scene looks good on TV3’s 360 on 4th June 2008.

Everyone was talking about betapa realnya the girl impersonate ‘hantu’. In fact, masa shooting tu, since the location is so dark, banyaklah kereta yang tetiba jek yang tertekan pedal minyak, kot terperanjat nampak perempuan rambut panjang melambai perlahan lahan. Ada pulak cakap, hantu cun. yang paling best, kekawan fauzi cakap, alahai, kalaulah pepagi gelap gelap, ada yang tahan cun macam Nad, sure diaorang berhenti. Cehh.. pantang tengok dahi licin.

Kebetulan ada sebuah rumah tinggal (abandoned house) next to the reservoir, so dijadikan props, dengan bantuan spotlight dari Pajero Mohd Fauzi. Cool kan? Yelah, mana nak cucuk lampu tengah tengah hutan belukar tu?

I was in Pontian, doing a shooting for Bersamamu, and watched it at this restaurant called Mandella. Fyi, this Mandella is a seafood restaurant located approximately 5km from the main road of Jalan Pontian – Kukup. Tak sangka ada restoran kat dalam tu. Sorry takder gambar but i can vouch for the nice food there.

The shooting for 360 was done with the programme’s journalist, Nurhasliza Nurasikin, (liza sms-ed me, indicating that the spelling is incorrect, it must be typo.. sorry ahh cik NORASLIZA NORASIKIN) although dia sendiri kecut lepas tengok all the effects being done to the part time model. Hahah, penakut gak yek kau Liza, aku segan.. ekekekek..

You know what, since i had to go back to JB that very night, yup on the night after 360; my journey back from Pontian was a bit dragged… rasa macam slow jek Pajero Fauzi. (Haha.. thanks pojee kasi pinjam Pajero yang penuh dengan bunyi keok keok keok..); bila pulak lalu kat reservoir tu rasa macam Pajero tu takda pickup langsung.. heheh.. bukan takut, segan.. heheh

Tapi seriously, memang real, when we did the shooting for 360’s ‘Hantu’.

Err.. takder ke pat on the back to say “good job bro ker, adik ker, handsome ker?” haha.. wishful thinking.

By the way, why do I drive Fauzi’s Pajero? Well, that is another story on how everyone should be extra careful while driving in Singapore. Those cheapskate Singaporean will do their best, after slamming into your car, be so deceiving / annoying giving lame excuse saying that they are not at fault. Yup, i had that experience, on 31st May 2008, a date that will remain in my memory on how bad the experience i had in Singapore. Not to mention how the police yup, police from a so-called DEVELOPED country does not know the procedure of a traffic accident report. Read on, and will tell you the chronology of event. (SEE POSTING THE SINGAPORE SAGA)

On a lighter note, sebelum mengundur diri, saksikan persembahan seorang artis tersohor.. tapi kat korea, korang tak kenal. Aku pun. Hahah. Yang penting, tengok pemain drumnya..

  1. Adakah dia over?
  2. Adakah dia disuruh beraksi sedemikian?
  3. Adakah dia sengaja berbuat demikian kerana terlalu teruja dengan lagu itu?
  4. Adakah dia cuba melakukan sesuatu di luar tabie?
  5. Adakah dia baru menerima berita gembira sehingga tidak dapat menyembunyikan perasaannya?
  6. Adakah dia pemain drum baru?
  7. Adakah dia, dia, dia, dia, rupanya boyfriend penyanyi itu?

Yang pastinya, kita semua tidak akan mendapat jawapannya sebab kalau tak silap, dah lama ia dirakamkan, maka toksahlah kita nak pikir kat mana pemain drum ini. Pada aku, dia ni seorang yang ‘feel’. Ohh, lupa, ia tidak ada kena mengena dengan mana-mana pemain drum sama ada yang masih hidup atau sudah tiada, kalau ada pun ia secara kebetulan (err.. kebetulan takder kamera untuk rakamkan yang sama spesis dengan orang tua ni. Rambut dia aku takleh handle sehh.. Ehh, ada tak sesaper tau bahasa korea, translate sikit, boleh kita buat kesimpulan kenapa orang tua happy semacam jek. Ok yek.. cheers!!

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: