Themarksman’s Weblog

July Entry

I don’t know about you but starbuck in uni? Well, I must agree with some quarters commenting that it will kill those of small time businesses in uni. Kesianlah kat diaorang. Just not our culture.. Ni mesti nak terapkan culture omputih laa ni.

Kenapa bebudak student sekarang ngada ngada, mengenyam, tergedik nak minum cappucino, espresso, mocha, etc etc? Student dulu dulu minum kopi cap televisyen pun pandai gak, boleh jadik orang gak.. That reminds me, everytime i went up to KL, mesti Kak Noraini Tahir kirim beli kopi cap televisyen, err… ntah ntah dia berniaga kopi cap televisyen tak? kena check ni.. hehehe.. jangan mare ehh kak ani..

I would agree if this starbuck in the campus… how’s that for a change?

p/s: Mesti ada aktiviti tak sihat kat dalam tu, sebab tu pintu tak bukak habis. Ni kena bagitahu kat Halim Din – 999… Bang halim.. pi siasat tu ahhh.. ada sorang jaga air kat luar tu ahh..

Cheers!

HZ

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: